vineri, 13 septembrie 2013

Poveste de dragoste la orice varsta


      Azi va impartasesc ceva ce am citit si m-a impresionat mult, ce mi-a produs momente de nostalgie si melancolie in acelasi timp.
"Un om foarte sărac si in varsta locuia cu soţia lui. Într-o zi, soţia sa, care avea parul foarte lung i-a cerut să-i cumpere un pieptene pentru ca părul să crească bine şi să fie bine îngrijit.
Omul a refuzat-o şi i-a a explicat că nu avea destui bani nici pentru a repara cureaua de la ceasul sau.
Ea nu a insistat, in cerere ei.
Omul a mers la muncă şi a trecut printr-un magazin de ceasuri, si-a vandut ceasul deteriorat la un preţ scăzut şi a mers să cumpere un pieptene pentru soţia sa.
A venit acasă, seara, cu pieptenele în mână, gata să-l dea soţiei sale.
El a fost surprins când a văzut-o pe soţia sa, cu o tunsoare foarte scurta. Îşi vânduse părul şi cumpărase un ceas nou.
Lacrimile curgeau din ochii lor, în acelaşi timp, pentru inutilitatea acţiunilor lor, si pentru reciprocitatea iubirii lor."


    Morala: A iubi nu este nimic, a fi iubit este ceva, dar a iubi si a fi iubit de cel pe care îl iubeşti, este TOTUL. Va pup!

Andreea-Bobo

Linistea toamnei, culoarea sentimentelor

       Inca o toamna frumoasa, calda, vie, plina de viata, care ne schimba pe fiecare mai mult sau mai putin... Prima luna de toamna mi-aduce cel mai frumos cadou: un ingeras de 1 an si o mama buna si eleganta, ambii isi sarbatoresc zilele de nastere langa mine, langa un suflet plin de dragoste si daruire. Luna octombrie imi adauga chiar mie inca un trandafir rosu in buchetul vietii si trimite 6 ingerasi de ciocolata nepotelului meu prescolar. Cum sa o uit?! Normal ca tot in octombrie nu pot sa o uit pe nasicaaaaa!!!! Sa ne traiesti multi ani sanatoasa!
      Iar ultima luna de toamna tarzie si insorita ii imbratiseaza plina de iubire pe verisoara mea si pe unicul meu cumnat, ambii in jurul soacrei mele harnice.
Precum vedeti- o toamna bogata la propriu si la figurat, asta imi doresc, cu multa dragoste si respect, sanatate si voie buna, desi suntem tristi pentru ca cea mai iubita figura din viata noastra a disparut prea devreme dintre noi, si tot toamna, Bunicul.
     Trebuie pretuit  fiecare moment cu familia sau prietenii, pentru ca niciodata nu se stie ce va fi maine!
 LA MULTI ANI dragii mei!
Aceeasi Andreea, care va pupa dulce dintre frunzele multicolore si uscate din juru copacilor.