sâmbătă, 6 iulie 2013

Drumuri mai sigure cu Optimal Auto



      Aveam lunar tot felul de transporturi de dus la capat. Eram foarte obosita, pentru o masina de transport, atatea rute interne sau externe, lungi, istovitoare ma dadeau peste cap.
      Zilele astea sefu avea un transport catre Anglia de facut, foarte important, il tot auzeam negociind la telefon diversi termeni ai contractului si eram curioasa ce va iesi pana la urma . Era o zi incarcata din toate punctele de vedere, nervi, nerabdare, emotii, totul se adunase acum. Si eu obositaaaaa chiar si plictisitaaaaa! Of ce viata de masina! Acum eram atenta la conditiile drumului, pareau mai interesante decat data trecuta: firma respectiva, Optimal Auto, oferea servicii complete de transport de masini Anglia- Romania si retur in judetul Arad, unde eram in momentul acela, cat si in intreaga tara. Sefu lucra cu aceasta firma pentru ca ii conveneau preturile si modul de lucru, serios si punctual. Erau o firma de specialisti in transport, iar cursele se faceau in orice zi la cererea clientului. Cat se calatorea, autoturismul repsectiv era in perfecta siguranta, de asta ma ocup eu, nu? Exista si o platforma auto, iar preturile sunt cele mai avantajoase aici. Aceste tractari auto non stop sunt foarte bune pentru ca la firma respectiva clientul beneficieaza de toate serviciile la preturi mici si dispune de comoditate, lasand pe altcineva sa se ocupe de serviciile pentru transport autoturisme Anglia.
         “Dar noi nu avem doar o marca de autoturism de transportat! ”am auzit la telefon spunandu-se. „Oferim transport pe platforma specializata din Anglia pentru orice tip de autoturism, orice marca, noi sau second hand, limuzine, dubite sau autoturisme de teren. Capacitatea de transport este intr-e 1 si 12 masini simultan, desigur tinand cont si de dimensiunea autoturismelor. Este ok? ”
“Da. Perfect.” a confirmat sefu’.
Deci era clar ca aveam iar treaba in week end-ul care se apropia.
“Alte detalii?! ” s-a continuat discutia.
“Asiguram consultanta in alegerea celei mai bune variante de transport a masinii dvs din Anglia catre  Romania, servicii disponibile la orice ora si in orice zi la preturi competitive adaptate  la cerintele fiecarui client in parte. Problemele aparute pe parcursul transportului cade in  sarcina noastra sa o rezolvam. Traseul il stabilim impreuna cu clientul, adica cu dvs, incercand sa cream costul optim al transportului si traseul cel mai bun din Anglia pana in Romania. ”
“Despre soferi sa nu-mi fac probeleme, nu?“ 
“Toti soferii nostri sunt inteligenti, profesionisti și foarte experimentati. Mulți au fost cu noi timp de 10 – 15 ani sau mai mult și sunt experți în domeniul de transporturi auto Anglia- Romania si retur. Soferii nostri sunt formati pentru a lucra cu un vehicul specific pentru a asigura cele mai înalte standarde, care sunt menținute în orice moment. Transportam toate tipurile de vehicule pentru diversi clienți, care variaza de la corporații internaționale la cluburi auto si persoane fizice. Toate transporturile sunt atent monitorizate de catre tot personalul de la sediul companiei, clientii putand obtine informatii despre locatia masinii comandate apeland la numarul de telefon afisat pe site sau venind personal la sediul Optimal Auto Srl. “ s-a auzit raspunsul.
“Da. E foarte bine. Din ce aud e totul in maxima siguranta. Asigurarea o faceti tot la firma acolo? “
Avem asigurare de răspundere deplină pentru a purta de grija vehiculului dumneavoastră în timp ce acesta este în grija noastră. “
 Totul suna perfect si mai ales avantajos pentru sefu'. Doar eu eram istovita deja si acum trebuia sa mi incarc bateriile pentru ca ma astepta inca o zi de munca pe drumurile celor doua tari.

Un comentariu:

Andreea spunea...

nu e domeniul meu dar e articol util, nu?