joi, 20 iunie 2013

Just4girls, just 4 her....



             In dimineata aceea, ziua nu se arata deloc interesanta, chiar plictisitoare. Dar acum, in fata blocului se codea, se fastacea, nu credea ca e bine sa urce in masina aceea, aparuta deodata de nicaieri. Dar a spus: "de ce nu?" Si a urcat. Pe bancheta din spate era o cutie cu funda rosie. Masina a pornit incetisor. Ea, timida, a luat cutia in brate, a privit capacul, pe care era scris numele ei, "Irina", si a indraznit sa o deschida. Inauntru o  lenjerie alba ca de printesa, care te facea sa palesti la cum stralucea in lumina soarelui; Un babydoll provocativ fabricat dintr-un material fin cu detalii din strasuri; invaluirea feminina, senzuala si delicata a trupului intr-un material fin, in timp ce croiala indrazneata si sexy expune trupul privirilor si provoaca simturile. Detaliile din strasuri dadeau stralucire, rafinament si un plus de eleganta. Langa era un biletel nesemnat:
" Te astept! A". Misterul o incanta.
A privit cu atentie cadoul foarte curioasa. Ii aducea aminte de toata adolescenta, de visele pe care ea le avusese alaturi de “Andrei” al ei, de fiecare aniversare sau onomastica, de emotia pe care a avut-o cand a primit inelul de logodna. Cutia aceea ii atinsese o particica din inima ei, din trecutul ei. Se gandea acum la cel care ar putea sa-i faca o asemena surpriza. Iubea felul acesta de surprize, simtea ca este facut special pentru ea, ca se regaseste in acel moment, ca emotia o copleseste  pana la final. O facea sa pluteasca zambitoare, sa fie indragostita si foarte euforica.
 
           Masina a oprit in fata unei case cu geamuri ovale. A coborat cu pasi inceti si a intrat in casa. Era o singura camera. A pasit timida inauntru, s-a schimbat cu acea lenjerie intima si a asteptat. Nu peste mult timp, usa s-a deschis si a aparut un barbat inalt, brunet, imbracat in alb. S-a indreptat catre Irina si i-a zambit. Din buzunarul drept a lasat sa se vada un trandafir rosu, pe care i l-a daruit alaturi de un sarut cald. Era tot ce-si dorea. Toul parea superb, feeric, de vis!

"Pentru ca te iubesc, vreau ca aceasta lenjerie sexy sa-ti aminteasca acest lucru mereu. Tu esti universul pentru mine!"
"Multumesc. Tu esti viata mea! Nu trebuia ca lenjeria sa fie asa sexi, puteau fi chiar si costume de baie, caci mesajul tot a fost inteles, drgostea ta a ajuns la inima mea. De fapt mi-a intarit ceea ce stiam de mult: ca apartinem unul altuia. "
             Apoi au iesit amandoi de mana. Afara ii astepta o caleasca argintie, care ii ducea spre locul unde el ii pregatise alta surpriza dulce, o cina romantica.

Un comentariu:

Andreea spunea...

va face sa visati nu?