joi, 15 martie 2012

Miracolul din interiorul nostru

Buna dragii mei, am pastrat pentru luna martie, cea mai importanta pentru mine, o frumoasa declaratie personajelor din viata mea si descoperirii exteriorului splendid in care traim sau pe care il privim cu ochii sufletului. Luna florilor, luna primaverii mi-aduce mereu aminte de prezenta celor mai importante persoane in viata mea. Ne gandim toti ca martie e luna in care trebuie sa multumim in primul rand celei care ne-a dat viata, Mamei. Este fiinta care iti daruieste tot ce poate fara nicio conditie, te invata ce este iubirea si repectul, te face sa zambesti in orice moment si este mereu alaturi de tine cand ti- e greu."La multi ani si multa sanatate Maicuta buna! Iti multumesc pentru tot!"
Am cunoscut anul trecut o persoana care mi-a schimbat viata si care imi va deveni sot in cateva zile, un inger, Dendu. Luna asta a fost ziua lui, nu stiu daca as putea gasi un cadou potrivit pentru un om asa special. "La multi ani si te iubesk mult!"
Bunicul, personaj aparut de curand in viata mea este o fiinta plina de umor, spontaneitate si voie buna. Te face sa fii vesel, orice s-ar intampla in ziua respectiva, este un om unic, care doar prin privirea si zambetul din coltul gurii, ti-a redat jumatate din energia de care aveai nevoie chiar atunci. "La multi ani, Bunicule!"
Dar nu as vrea sa-l uit pe bunul si fidelul meu prieten, Spike, patrupedul care la venirea acasa, face tumbe bucuros si asteapta sa-i intinzi un os delicios. Ma iubeste neconditionat, langa el nu pot plange niciodata si mi-a oferit atatea momente frumoase si plimbari sigure! "La multi ani Pike!"
Intotdeauna ar trebui sa existe timp pentru a le face o declaratie celor iubiti, pentru a le da un sarut de ziua lor sau pentru a povesti ceva drag despre ei. Un telefon, o felicitare sau o vedere trimisa ca o surpriza, ii bucura si le ofera amintiri de neuitat pentru viitor.
Va pup, a voastra Andreea.