marți, 28 aprilie 2009

2 ani ...si inca 2

La multi ani Ernest!La multi ani pentru noi doi!Te iubesc desi tu nu prea ma crezi!Si vreau sa fim fericiti!Multumesc parintilor si socrilor mei ca sunt alaturi de mine mereu.Si ii iubesc pe nasii mei de aur !Si seniorii si juniorii!
A voastra Andreea !
Sa fim sanatosi!

No comment!

sâmbătă, 4 aprilie 2009

Noi si primavara crizei...

Criza? Ce inseamna criza ? Criza de idei ?Nu.Criza de bani? Nici atat!Criza de inima ?Nu.Doar criza de sentimente la unii si criza de caldura a vremii!Nu as putea sa ma leg de acest cuvant decat daca traiesc intr-o tara fada ,in care oamenii sunt egoisti si in care plictiseala pluteste peste tot .
Unii zic ca iubirea si timpul le rezolva pe toate .Nu cred .Calea sufletului tau te poate indruma gresit sau nu in viata !Totul depinde de tine cum incerci sa rezolvi aceasta criza a secolului ....
Intrebarea mea este > "Credeti ca noi suntem implicati direct in radacina acestei crize si daca da tot noi am putea sapa adanc ca sa iesim cu bine la suprafata din criza ?"
Vedeti ca nu am mai fost pesimista si am abordat un subiect larg intalnit ?As vrea sa va sugerez ceva :mi -ar placea sa fim un pic mai romantici la acest subiect si sa nu cadem in latura politica a problemei .va pup.
Andreea